ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΟΥ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ

Τὸ Κέντρον Ἐλευσινιακῶν Μελετῶν ΔΑΕΙΡΑ ἀνέλαβε τὸ ἔργο τῆς ἀνεγέρσεως τοῦ Μνημείου τοῦ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΥ, μὲ τὴν ἄδεια τοῦ Ὀργανισμοῦ Λιμένος Έλευσῖνος. Μέχρι στιγμῆς ἔχουμε χρηματοδοτήσει τὴν κατασκευὴ τοῦ Ἀναγλύφου. Περαιτέρω ἀκολουθεῖ ἡ μελέτη, ἡ σχεδίασις , καὶ ἡ κατασκευὴ τῆς βάσεως τοῦ Μνημείου. Πρὸς τὸν σκοπὸ αὐτὸν ζητοῦμε τὴν οἰκονομικὴ βοήθεια-χορηγία τῶν Συνελλήνων. Ὁ τραπεζικὸς μας λογαριασμός εἶναι: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 0490101597913 στὰ ὀνόματα Στάμου καὶ Λιδωρικιώτη, προέδρου καὶ ταμία ἀντιστοίχως. Τὴν ἀπόδειξι εἰσπράξεως ἀπὸ τὴν ΔΑΕΙΡΑ θὰ τὴν παραλαμβάνετε ἀφοῦ μᾶς γνωρίσετε τὴν διεύθυνσὶν σας μέσω τοῦ ἠλεκτρονικοῦ μας ταχυδρομείου.



Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΕΙΡΑΣ 5-5-2010


ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το Κέντρο Ελευσινιακών Μελετών ΔΑΕΙΡΑ έχοντας εμβαθύνει στην μελέτη της Ιστορίας, πέραν των επιφαινομένων διδαχών και των απαγορευτικών δογμάτων, τολμά να υπεισέρχεται και στα σύγχρονα διεθνή παρασκήνια, που προσπαθούν να χαράξουν την Ιστορία ερήμην των λαών. Από το 1954 και κάθε άνοιξη συνεδριάζουν εν κρυπτώ 100-130 πολιτικοί, επιχειρηματίες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης χαράσσοντας γεωπολιτική στρατηγική. Η προηγούμενη συνεδρίαση έγινε στην Ελλάδα τον Μάιο του 2009 με γνωστά ονόματα πολιτικών στη λίστα: Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος, Αλογοσκούφης, Γκάιτνερ (Υπ. Οικονομικών ΗΠΑ), Χόλμπρουκ (Ειδ. Αποστ. ΗΠΑ σε Πακιστάν-Αφγανιστάν), Τρισέ (πρόεδρος Ε.Κ.Τ.), ενώ παλαιότερα δεν έλειψαν οι Παπανδρέου, Καραμανλής, Σαμαράς και Μπακογιάννη.
Παγκόσμια οικονομικά φόρουμ, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Δ.Ν.Τ. είναι μερικά από τα όργανα επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με σκοπούς και μεθόδους που επιτάσσουν οι σκιώδεις Κυβερνήτες-Παγκοσμιοποιητές (είναι οι γνωστοί Τραπεζίτες που «παίζουν πόλεμο» αποδομώντας τα Κράτη) μέσω και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Φαίνεται ήδη η βιασύνη ενεργειών προς επίτευξη των μεσοπρόθεσμων στόχων τους, που είναι με λίγα λόγια:

α) Η Παγκόσμια Κυβέρνηση, που έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Βέλγο Πρόεδρο της Ε.Ε. Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στις 28 Απριλίου στο συνέδριο του Economist επίσης δήλωσε: «Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση τώρα, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση. Και την χρειαζόμαστε γρήγορα…» (πρωτοσέλιδο στην εφημ. «Φίλαθλος», φ. 4-5-10).
β) Το παγκόσμιο Νόμισμα, που θα έρθει ως σωτηρία μετά την κατάρρευση του Ευρώ και του Δολαρίου, που οι Τραπεζίτες αυτοί σκηνοθετούν με «μαριονέτες» τους Πολιτικούς της Λέσχης στο «θέατρο» των κερδοσκοπικών επιθέσεων των «Αγορών». Οι λαοί Ευρώπης και Αμερικής πρέπει πρώτα να φοβηθούν και συγχρόνως να πεινάσουν με την επιβληθείσα κατάσταση οικονομικής τρομοκρατίας, ώστε έπειτα να αποδεχθούν την σωτήρια Νέα Τάξη των Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, Μόργκαν και Στάνλεϋ, Γκόλντμαν και Ζάκς, ενώ ο Βάρμπουργκ ήδη από το 1950 είχε δηλώσει ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ: «Θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλετε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν αυτό θα γίνει με επιβολή ή με συναίνεση».
γ) Ο κατακερματισμός των Εθνών-Κρατών με «όπλα» την κατευθυνόμενη μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη, ειδικά δε στην Ελλάδα και με αθρόες «Ιθαγενοποιήσεις» Αλβανών, Σκοπιανών και λοιπών αλλοεθνών, με στόχο τις αυτονομημένες Περιφέρειες (ο «Καλλικράτης» σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Νήσους Αιγαίου).
Τί απαντούμε στο Σχέδιο Πλανητικής Δικτατορίας; Όλοι ακούμε τον Μαξ Κάιζερ ή τον Άλεξ Τζόουνς, τους ελεύθερους δημοσιογράφους, που περιμένουν από την Ελλάδα πρώτη να αντισταθεί, όπως η Ιστορία έχει σε κάθε τέτοια τιτάνια σύγκρουση αποδείξει. Μιλούν για μια «Μάχη του Μαραθώνος» στις νέες συνθήκες. Από άλλες φωνές του διαδικτύου ξεχωρίζω αυτήν (ενός Ούγγρου):

«Ώ Ελλάδα που αγαπάς την Ελευθερία, ήρθε πάλι η δική σου ώρα! Πιάσε το δόρυ και την ασπίδα, και κάνε για μας (τους ανάξιους) τις νέες Θερμοπύλες! Ελευθερία, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Ανεξάρτητη, κυρίαρχη, ελεύθερη Ελλάδα! Πολεμήστε! Πολεμήστε και πάλι, για όλη την Δύση, για όλον τον Κόσμο…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου